Ръководителят на Републиканската партия на Колорадо в четвъртък постави под въпрос

...
Ръководителят на Републиканската партия на Колорадо в четвъртък постави под въпрос
Коментари Харесай

Председателят на републиканската партия в Колорадо не смята, че смяната на район от 2024 г. на представителя Лорън Боберт „е най-добрият ход“ 

Ръководителят на Републиканската партия на Колорадо в четвъртък постави под въпрос изненадващото решение на представителя Лорън Боберт (R-Colo.) да напусне нейната конкуренция за преизбиране в 3-ти конгресен окръг на Centennial State, с цел да се кандидатира вместо това в по-благоприятния за Републиканската партия 4-ти окръг.

Като направи промяната, Бьоберт ще избегне срещата с демократа Адам Фриш в мач-реванш от междинните избори през 2022 година, който тя победи с минимална разлика от 546 гласа, и вместо това ще се бори за мястото, което ще бъде освободено от пенсиониращия се конгресмен Кен Бък (R-Colo.).

„ От партийна позиция сигурно не считаме, че това беше най-хубавият ход “, сподели ръководителят на GOP на Колорадо Дейв Уилямсън за гамбита на Boebert за 2024 година по време на изявление за CNN.

„ Сметнахме, че тя е най-подходяща за Конгресен регион 3 и че е в най-хубавата позиция да завоюва преизбиране и да резервира това за републиканците “, добави той.

3-ти ок...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР